top of page
Drone View_1_1 (1).jpg

Kemping Szlovákia - Camping Sedliacky Dvor

ÜDVÖZÖL A FARMER-LAK!

Üdvözlünk a Sedliacky Dvor (Farmer-lak) weboldalán! Breznóbányán, Szlovákia szívében találsz meg minket, az Alacsony tátra közelében.

"Szívélyes vendéglátás az érintetlen szlovák természetben".


Family Suppers

Ezekre számíthatsz kempingünkben. Szeretettel várunk kis családoddal, csapatoddal a táborhelyünkön, ami egyben farmként is funkcionál. Erdők-mezők vesznek minket körül s pazar panoráma nyílik az Alacsony tátrára. Tökéletes kiindulópont sok-sok környékbeli egynapos túrához. Közvetlenül a kemping mellől is több turistaút indul. Esténként a gyümölcsfák közé felállított függőágyon pihenhetsz egy hideg sörrel, vagy belekóstolhatsz házi készítésű likőrjeinkbe is a teraszon. Táborüzet is rakhatunk, amely mellől a legszebb csillagos égboltot láthatod. "Élvezd az egyszerű vidékies életet a fantasztikus és érintetlen szlovák természetben"


Segíthetsz nekünk a gazdaság körül, készíthetsz lekvárt, gyümölcs likőrt, begyűjtheted a szénát sajátkezűleg, megetetheted az állatokat (kisnyulak, tyúkok, juhok, kutyák és macskák). A gyerekek eközben ugrálhatnak a trambulinokon, hintázhatnak vagy a medencében fürödhetnek. Gyere velünk egy egynapos kirándulásra gombát szedni, gyógynövényt gyűjteni vagy csak egyszerűen megismerni egy hegyi juhász életét és munkáját. Nézd meg hogyan készül a friss házi sajt, kóstold meg a házi tejet és a füstölt sajtunkat. valódi különleges élményben lesz részed! Mint látod, rengeteg dolog miatt jöhetsz hozzánk, hiszen megannyi a környékbeli látnivaló. Tudunk az összes környékbeli eseményről is, legyen szó fesztiválokról, vagy traktorhúzó, netán rodeo versenyekről. Sokszor vendégeskednek nálunk egyszerre több országból is, így könnyen lehet barátkozni, vagy akár angolt, németet gyakorolni.

Télen is várunk szeretettel Sedliacky Dvor-ban, hiszen 6 szuper síterep is található 15-60 perces autóútra. Szállj meg kényelmes, fatüzelésű appartmanunkban! (Certovica, Myto Pod Dumbierom, Chopok south, Chopok north/Jasna, Tale, Sachticka) Kapcsolódj ki velünk! Egész évben várunk: - Appartman: 2-6 főre -Szoba reggelivel / Farm szoba: 1-4 főre Lakókocsikat 1-5 és 1-9 tudunk fogadni. 1,5 hektáros táborhelyünk pedig 1-4 és 1-11 között áll rendelkezésedre. További információkat, fotókat, árakat találsz a honlap német és angol részén. Kattints a jobb felső részen kiválasztható nyelvek egyikére.Táborhelyünkön angol, német és szlovák nyelven állunk vendégeink rendelkezésére. Köszöntünk Szlovákiában, köszöntünk Sedliacky Dvorban! Dion, Monique, Mick és Jordi Suppers-Smets

bottom of page